Klicka här för att ändra text

STUGORNA I LÖT

Husen på Krontorpet i Löt är sålda. Välkommen att hyra någon av våra stugor i Kårehamn. Välj stugorna i menyn eller klicka här för att gå till stugorna.

Krontorpet i Löt med extra stora tomter

De fem husen på Krontorpet i Löt har extra stora tomter om ca 2000 m² vardera. Krontorpet är ett gammalt krontorp men husen är moderna fritidshus med öppen planlösning och fem bäddar. Krontorpet 1 och 2 är sk västkuststugor och Krontorpet 3, 4 och 5 är sk smålands trivselhus. Här möts du av ett lugnt och avskiljt område, där höga nyponhäckar avgränsar fastigheterna. Tomterna är stora med typisk flora för en öländsk sommaräng och ett rikt fågelliv. Även ugglor häckar här. Vi försöker värna mångfalden i växtriket vilket innebär att vi slår ängarna en gång per år.

Kommer du tidig försäsong får du uppleva mängder av vårblommor, som är en uppskattad njutning. Däribland gott om gullvivor och orkideér.

 

Härlig gräsmatta för lek och skoj

Gräsytan runt husen klipps regelbundet. Mängder av vårblommor är en uppskattad njutning däribland gott om orkidéer. Det är gott om plats för lek och bollspel. I den gemensamma boden på området finns barnsängar med madrasser, barnstolar, badbaljor och spel att låna under vistelsen.

 

Underbar promenadväg till havet eller varför inte en joggingtur på sjöängsmark

Från Krontorpet är det två km till havet. Det är en underbar promenad- och bilväg med genuina strandängar, mängder av sjöfåglar och typiska våtmarker med vattenspeglar speciellt på våren. Här kan du ta morgonpromenaden eller jogga mot havet och sjöängsmarkerna i din egen takt och njuta av tystnaden och den syresatta luften. 

Klicka på en av stugorna nedan för att läsa mer om varje stuga.

 

Krontorpet 1 SÅLT Krontorpet 2 SÅLT
Krontorpet 3 SÅLT Krontorpet 4 SÅLT
 
Krontorpet 5 SÅLT  

Kontakt & bokning

Maj Pettersson

Hyresvärd
 

0480-278 33
0485-732 80
070-512 27 54

stuguthyrning.ostkustens@telia.com