Klicka här för att ändra text

STUGORNA I KÅREHAMN

Det är ca fyra km från den östra landsvägen österut till hamnen. De fyra husen i Kårehamn ligger på ett privat stugområde vid den idylliska fiskehamnen Kårehamn. Husen är mycket olika varandra vad gäller planlösning och inredning men har samma standard och har fyra bäddplatser. Alla över två år räknas som en hyresgäst. Begränsningen till fyra personer har att göra med att ta hänsyn till att vi önskar en lugn miljö med lugn trafik trots skiftande människor i det privata området.

 

Vid infarten till fritidshusen finns en liten fotbollsplan med mål och en boulebana. Ta med egen fotboll och klot om du vill spela. På promenadavstånd har du långgrund sandstrand, bad och ett utsiktstorn i Petgärde träsk. Utsiktstornet ligger mellan östra landsvägen och hamnen.

På promenadavstånd finns också en välsorterad fiskaffär och ett havskök som serverar mat med sk rättigheter. Här kan du sitta vid havet och äta nylagad fisk mm. Under sommaren bjuds det på musikunderhållning och liv och rörelse. Kårehamn har också ställplats för husbilar.

Kontakt & bokning

Maj Pettersson

Hyresvärd
 

0480-278 33
0485-732 80
070-512 27 54

stuguthyrning.ostkustens@telia.com
Nu har jag sålt flertalet av stugorna, men än går det att boka den Gula stugan i Kårehamn.